poster

Veterinar iz Jukona

Dr. Oakley, Yukon Vet (2014)

Reditelj: Dean Bushala

Gde gledati
Emisija nije dostupna u zemlji

SEZONA: 11

EPIZODA: 5

SINOPSIS

Upoznajte Dr. Mišele Oaklej, iskusnu veterinarku koju se brine o životinjskom svetu Jukona. Otkrijte kako izgleda radni dan u životu veterinarke koja svaki dan putuje stotinama kilometara kako bi pomogla životinjama, pa bile one male ili velike, divlje ili pitome. Naravno, uz težak posao veterinara Dr. Oaklej brine se i za svoju porodicu.... kako joj to sve uspeva?

Fotografije

Veterinar iz JukonaVeterinar iz JukonaVeterinar iz JukonaVeterinar iz JukonaVeterinar iz JukonaVeterinar iz JukonaVeterinar iz JukonaVeterinar iz JukonaVeterinar iz JukonaVeterinar iz JukonaVeterinar iz JukonaVeterinar iz JukonaVeterinar iz Jukona

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Bizarna hrana sa Endrju Cimernom (2006)

    image
    Host Andrew Zimmern explores various cultures through their cuisines.
  • Ukleta bolnica (2014)

    image
    Ako želite biti profesionalni lovac na duhove morate biti prilično otkačeni! Ova neustrašiva ekipa odlazi u najopakije američke ludnice u potrazi za duhovima......
  • Forum (1985)

    image
  • Prodaja iz skladišta (2011)

    image
    Par koji se nadmeće za velike iznose rastrzan je između velikog tegljača, ljubaznosti dobavljača, opreme za studija i aukcije na drugom delu grada.
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.