SEZONA: 16

EPIZODA: 13

SINOPSIS

Ben i Semir su se ozlijedili tijekom potrage za dvojicom dilera oružjem. Liječnici vjeruju da će se dvojac oporaviti, ali samo ako završe sve tretmane u klinici za rehabilitaciju u osamljenoj šumi Eifela, gdje će im društvo praviti dvije atraktivne žene: glavna medicinska sestra Miriam i njezina prijateljica Petra. No iznenadni upad gangstera uznemiri osoblje i pacijente koji se rastrče po bolnici. Gangsteri uzmu Petru i bježe u šumu, ali ona ih nadmudri i istrgne im se iz ruku. Sada razbojnici uhvate novog taoca – Petrinu malenu kćer Lenu.

Fotografije

Cobra 11Cobra 11Cobra 11Cobra 11Cobra 11Cobra 11Cobra 11Cobra 11

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Mornarički istražitelji: Los Anđeles (2009)

    image
    Mornarički istražitelji: Los Anđeles je drama o opasnom svetu jedinice NCIS, u kome se neprestano odvija hvatanje opasnih i lukavih kriminalaca, koji su pretnja...
  • Havaji 5-0 (2010)

    image
    Elitna policijska jedinica okupljena je da se bori sa zločinima u 50. državi Amerike.
  • Young Doctors (2015)

    image
    The spin-off to the original series 'In aller Freundschaft' focuses on the young doctors in a fictional clinic in Erfurt.
  • Inspektor Reks (1994)

    image
    Ova kriminalistička serija je zbog svoje iznimne popularnosti te popularnosti glavnog protagonista, psa Rexa, doživjela više od deset sezona. Od 2007.godine...
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.