EPIZODA: 14

SINOPSIS

Fotini govori Alexis šta se dešavalo sa Solomonidisom, njegovom suprugom I djetetom. Stanovnici Plake su zabrinuti te bojkotuju odluke koje nameće Spinalonga. Prilikom posjete Fotinijevima, Manolis se susreće sa Marijom. Giorgis brani stanovnike Spinalonge pred državnim službenicima. Stanovnici Plake, napadaju službenike, koji su ih ostavili da da satima čekaju, u nadi da će se bojkot razriješiti. Stanovnici Plake, slave kraj bojkota. Manolis traži od Giorgisa Marijinu ruku.

Iako je Evgenija još uvijek bolesna, Lefteris govori Dimitrisu dag a nije briga za nju. No, kada jer vidi u teškomn stanju preklinje Papadimitriou da joj pomogne. Dr. Lapakis govori Evgenijinoj djeci da je njihovoj mami potrebna pažnja i ljubav kako bi ozdravila. Dimitris otkriva Electri da on nije gubavac, ona ga moli d anapusti otok. Electra pokušava izvršiti samoubistvo, ali Dimitris je spašava. Papadimitriou dobiva pismo od državnika, sadžaj pisma okončava bojkot.

Manolis tražiu od Anne informacije o Mariji. Anna je ljubomorna. Manolis sve češće I češće posjećuje Plaku. Anna ljubi Manolisa. On je gura od sebe, nakon čega ga ona ošamari.

Fotografije

Otok 01Otok 02Otok 03Otok 04Otok 05Otok 06Otok 07Otok 08Otok 09Otok 10Otok 11Otok 12Otok 13Otok 14Otok 15

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Brusko (2013)

    image
    Ahil je mladić sa Kipra, Melina je devojka sa Krita. Njih dvoje se zaljubljuju jedno u drugo, ali tu ljubav ne odobravaju njihove porodice, koje će učiniti sve da...
  • Mala istorija Srbije (2014)

    image
    Igrana serija "Mala istorija Srbije", na jedan zabavan način vas podseća na ličnosti, događaje i običaje koji su obeležili nacionalnu istoriju.
  • Domina (2021)

    image
    The extraordinary rise of Livia Drusilla, who overcame adversity to become the most powerful woman in the world. Follow Livia's journey from a naive young girl...
  • Worlds Apart (2015)

    image
    U centru priče su tri ljubavna para u kojima je jedan partner Grk a drugi stranac. Svaki par prikazuje jednu generaciju, a njihovo zaljubljivanje dešava se u doba...
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.