SEZONA: 1

EPIZODA: 86

SINOPSIS

Marka šokira spoznaja da je on otac Jeleninog sina Ante, a još više se iznenadi njenom molbom da pričuva dječaka na šest mjeseci dok je ona na kruzeru. Što će Marko odlučiti? Stipe je svjestan da mora ispuniti Maričinu želju i teška srca otjerati Nives iz kuće, samo kako njegova žena ne bi ispričala tajnu o otmici. Svi su zabrinuti za Tonija nakon što mu je pozlilo na terenu, Suzana sazna razlog zbog čega su Jelavići izbačeni iz stana, Sara se prepušta Goranovim dodirima kako bi zaboravila Luku, a Ana i Srđan uživaju u trenucima sreće i bliskosti.

Fotografije

Ruža vjetrovaAnja Alač (Ines) i Petar Cvirn (Filip)Branka Pujić (Suzana Matošić) i Frane Lasić (Milivoj Matošić)Ekipa Ruže vjetrova 1Frane Lasić (Milivoj Matošić)Jadran Grubišić (Luka), Juraj Aras (Edo Jelavić) i Šiško Horvat Majcan (Zvone)Jasna Malec Utrobičić (Dragica Odak)Matea Elezovic (Ana) i Frano Lasić (Milivoj Matošić)Matea Elezović (Ana), Ptear Cvirn (Filip) i Anja Alač (Ines)Matko Knešaurek (Marko Odak) i Šiško Horvat Majcan (Zvone)Nives Ivanković (Nives Odak)Obitelj JelavićObitelj MatošićObitelj OdakPetra Cicvarić (Sara Matošić) i Tomislav Čubelić (Jakov Odak)

Recenzije


Nema recenzija
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.