poster

Priče o istraživačima

Il était une fois… les Explorateurs (1996)

Reditelj: Albert Barillé

Gde gledati
Emisija nije dostupna u zemlji

SEZONA: 1

EPIZODA: 16

SINOPSIS

1906. Robert Piri je krenuo na Severni Pol. Amundsen je usred svojih priprema da plovi na sever, odlučio da promeni smer svog puta i krene na jug. Otkriva da mu je cilj da stigne do Južnog Pola – nakon što njegova ekspedicija prođe preko Beringovog moreuza, zapadne Aljaske i Južne Amerike. 1911. Trka je u toku. Amundsen se približava Polu, ali je dobio konkurenciju – Engleskog istraživača Roberta Skota. Nakon velike borbe sa večitim ledom, trka je završena u Amundsenovu korist. Njega su vukli Haskiji, dok je Skot koristio ponije i mašineriju.

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Bibi i Tina (2004)

    image
    Bibi i Tina su dve pričljive, druželjubive, pametne i drage tinejdžerke, koje su nerazdvojne drugarice i obema je strast jahanje. Najviše na svetu vole da lutaju...
  • Raven, the Little Rascal (2016)

    image
    The cheeky little Raven and his friends are making the forest unsafe again and experiencing many exciting adventure
  • Das Kindermädchen (2017)

    image
  • Toobys

    image
    Toobys je zabavno učenje za djecu do 5 godina. Visokokvalitetni filmovi s originalnim pjesmama anglofone dječje klasike.
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.