SEZONA: 12

EPIZODA: 3 - Runaway Reindeer

SINOPSIS

Dr Okli okuplja stado irvasa i leči ovna koji šepa. U Hejnsu, ekipa leči psa sa neobičnom izraslinom i veliku mačku čije se krzno uvrće.

Fotografije

Dr Oukli: Veterinar iz JukonaDr Oukli: Veterinar iz JukonaDr Oukli: Veterinar iz JukonaDr Oukli: Veterinar iz JukonaDr Oukli: Veterinar iz JukonaDr Oukli: Veterinar iz JukonaDr Oukli: Veterinar iz JukonaDr Oukli: Veterinar iz JukonaDr Oukli: Veterinar iz JukonaDr Oukli: Veterinar iz JukonaDr Oukli: Veterinar iz JukonaDr Oukli: Veterinar iz JukonaDr Oukli: Veterinar iz Jukona

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Vino i večera sa braćom Stajn (2019)

    image
    U ovoj seriji pratimo Jacka i Charlieja Steina, braću s jedinstvenom povezanošću, na njihovom putovanju kroz krajolik koji oduzima dah, Južnoafričkim zapadnim rtom.
  • Asphalt-Cowboys (2012)

    image
    Examine what it takes to move goods across Europe, from the perspective of the truckers themselves
  • Čelični drugari (2014)

    image
    Michael Manousakis i njegov tim u Morlock Motorsu mogu nabaviti bilo koje vozilo. Genijalac iz Westerwalda može se pohvaliti impresivnim popisom izvrsnih...
  • Teen Mom (2009)

    image
    Dokumentarna serija koja prati četiri od zvijezde prve sezone serije 16 & Pregnant, Farrah, Maci, Amber i Catelynn dok se suočavaju s izazovima majčinstva.
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.