poster

Mik

kart (2017)

komedija | SAD

Gde gledati
Emisija nije dostupna u zemlji

SEZONA: 2

EPIZODA: 11

SINOPSIS

Makenzi Mik Marfi, nepristojna obična devojka koji ceo život vara sistem i izbegava obaveze. Ali nakon što su njena sestra i zet milijarder napustili zemlju zbog federalne poternice ponadala se boljem životu... Ali ima jedna caka, mora da odgaja sestrinih troje razmažene dece.

Fotografije

MikMikMikMikMikMikMikMikMikMikMikMikMikMikMik

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Crna guja (1982)

    image
    On je egoista. On je sebičan. On je zao. On je sve ono čega bi se normalan čovek stideo. Od toga šta i kako jede i pije, preko onoga što izgovori i pomisli, do...
  • Premijer (2007)

    image
    PREMIJER je sitkom serija na temu lica i naličja politike i političara. Junaci PREMIJERA iza visokih državnih funkcija kriju ljudske mane i vrline i mi pokušavamo...
  • Do poslednjeg čoveka (2011)

    image
    Jedva preživljavajući u domaćinstvu punom žena, muževni patrijarh procenjuje koliko su daleko dogurale savremene žene i pita se šta će biti sa muškarcima.
  • Kako napraviti dobre stvari (2018)

    image
    Grupa kreativne djece pokazuje nam kako napraviti dobre stvari: zanatske ideje, kuhanje, mađioničarske trikove, šale, znanost i life hacks.
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.