poster

Matt Baker: Putovanja seoskim krajolicima SAD-a: Južna Kalifornija i obala Tihog oceana

Matt Baker's Travels in the Country - USA (2023)


SEZONA: 1

EPIZODA: 5 - South California and the Pacific Coast

SINOPSIS

Na zelenim obroncima Rainbowa, u Kaliforniji, Matt upoznaje uzgajivača cvijeća koji je uspjeh pronašao u uzgoju, sadnji i branju cvijeća na ovim strmim obroncima. A kad prijeđe na nešto sušnije tlo, zaputit će se na planinu u društvu ekologinje koja se bavi zaštitom i očuvanjem američkog muflona. U Pioneertownu se susreću stvarnost i film, a Matt će upoznati stanovnike toga grada izgrađenog za potrebe snimanja filmova o Divljem zapadu. Nakon toga, Matt posjećuje obalu Santa Cruza gdje će se priključiti skupini znanstvenika i izbliza promotriti tisuće ovdašnjih morskih slonova. A posjetit će i mjesto na kojem je u SAD-u zaživjelo daskanje na vodi. Pomoći će u izradi daske za surfanje izrađene od naplavljenog drva, a upoznat će i pseću surfersku legendu.

Voditelj: Matt Baker

Fotografije

Matt Baker: Putovanja seoskim krajolicima SAD-aMatt Baker: Putovanja seoskim krajolicima SAD-aMatt Baker: Putovanja seoskim krajolicima SAD-aMatt Baker: Putovanja seoskim krajolicima SAD-aMatt Baker: Putovanja seoskim krajolicima SAD-aMatt Baker: Putovanja seoskim krajolicima SAD-aMatt Baker: Putovanja seoskim krajolicima SAD-aMatt Baker: Putovanja seoskim krajolicima SAD-aMatt Baker: Putovanja seoskim krajolicima SAD-aMatt Baker: Putovanja seoskim krajolicima SAD-aMatt Baker: Putovanja seoskim krajolicima SAD-aMatt Baker: Putovanja seoskim krajolicima SAD-aMatt Baker: Putovanja seoskim krajolicima SAD-aMatt Baker: Putovanja seoskim krajolicima SAD-aMatt Baker: Putovanja seoskim krajolicima SAD-a

Recenzije


Nema recenzija
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.