poster

Valerija

Valeria (2008)

sapunica | Venecuela, SAD

Gde gledati
Emisija nije dostupna u zemlji
Ocena korisnika: 10/10

EPIZODA: 83

SINOPSIS

Valeria sanja da se Leu dogodilo nešto loše. U tom trenutku nazove je Piedad i kaže joj da je Leo doživio prometnu nesreću s autom na mostu na putu za New Orleans. Auto je pao u more i nisu našli Leovo tijelo. Valeria se onesvijesti kad čuje vijest. Kad se probudi, Piedad je ponovno nazove i potvrdi da nema nade da ga pronađu živoga.
Miroslava priznaje Loliti da glumi da je slijepa da bi je svi sažalijevali i da se može vratiti u kuću Riquelmeovih. Dok ne završe s rastavom, može mu biti u blizini i da mu život čini nemogućim.

Fotografije

Valeria 01Valeria 02Valeria 03Valeria 04Valeria 05Valeria 06Valeria 07Valeria 08Valeria 09Valeria 10Valeria 11Valeria 12Valeria 13Valeria 14

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Mala supruga

    image
  • Gorski spašavatelji (2009)

    image
    Čarolija gorja u njegovoj je prividnoj nepromjenjivosti u kojoj se veličanstveno uzdiže iz okolice. Kad se čovjek uspne na vrh planine, osjeća se malo bliže nebu...
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.