poster

John Stonehouse

Stonehouse (2023)

biografski, komedija, dramski | Ujedinjeno Kraljevstvo
Reditelj: Jon S. Baird

Gde gledati
Televizija uživo Strimovanje
img
img
Ocena: 7.1/10

SEZONA: 1

EPIZODA: 1

SINOPSIS

Miami 1974. godine. Glava Johna Stonehousea viri iznad površine vode. On gleda prema plaži i vidi svoju odjeću složenu na tlu. Sad više nema povratka. Krajem 60-ih godina John Stonehouse na vrhuncu je političke karijere. Tijekom mandata premijera Harolda Wilsona postao je ministar zračnog prometa, a zatim ministar pošte. U sretnom je braku s Barbarom Stonehouse s kojom ima troje djece. Međutim, paralelno s tim uspjesima Stonehouse u tajnosti započinje suradnju s čelnikom češke tajne službe Alexandrom Marekom i vezu sa svojom tajnicom Sheilom Buckley. Marek ga je snimio tijekom odnosa sa špijunkom pa je Stonehouse drage volje pristao odavati informacije u zamjenu za novac. Između njega i Sheile rodila se ljubav, ali to od njega zahtijeva još više balansiranja obaveza. Osim toga, svoje novostečeno bogatstvo troši velikom brzinom. Premda se Barbara tome protivila, preselili su se u novu raskošnu kuću, a Stonehouse je kupio vrlo skup sportski auto. Izbori 1970. godine značili su prekretnicu za Stonehousea. Tada su laburisti izgubili vlast, a on je od perjanice stranke postao žrtveni jarac. Na cjedilu su ga ostavili Wilson, Marek i mediji. K tome, krenule su glasine o prevari, a njegova sumnjiva ulaganja došla su pod povećalo javnosti. Sve ga je više obuzimao očaj. Film Operacija Šakal dao mu je ideju kako će se izvući iz problema, a taj tajni plan uključuje mrtvog birača i krivotvorene putovnice. Službeni put u Miami savršena je prilika za to, ali hoće li moći ostaviti svoju obitelj i pravog Johna Stonehousea?

Fotografije

John StonehouseJohn StonehouseJohn StonehouseJohn StonehouseJohn StonehouseJohn StonehouseJohn StonehouseJohn StonehouseJohn StonehouseJohn StonehouseJohn StonehouseJohn StonehouseJohn StonehouseJohn StonehouseJohn Stonehouse

Recenzije


Nema recenzija
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.