poster

CIA u Berlinu

Berlin Station (2016)

akcioni, dramski, triler, misterija | SAD, Nemačka

Gde gledati
Emisija nije dostupna u zemlji

SEZONA: 3

EPIZODA: 9

SINOPSIS

„CIA u Berlinu“ prati Danijela Milera, koji je upravo stigao u ispostavu CIA u Berlinu. Miler je na tajnom zadatku: mora da utvrdi identitet čuvenog špijuna koji se krije pod imenom Tomas Šo.
„CIA u Berlinu“ je jednosatna savremena špijunska drama od deset epizoda koja prati Danijela Milera (Ričard Armitidž), agenta koji je upravo stigao u ispostavu CIA u Berlinu. Danijel je na tajnom zadatku: treba da utvrdi identitet čuvenog špijuna koji se krije pod imenom Tomas Šo. U saradnji sa izmorenim veteranom Hektorom Dežanom (Ris Ifans), Danijel uči da se nosi sa pometnjom koja vlada u životu agenta na terenu – obmanom, opasnostima i moralnim kompromisima. Dok zalazi dublje u svet iluzije nemačke prestonice i otkriva niti zavere koja vodi do Vašingtona, Danijel se pita da li iko može ostati normalan posle misije u Berlinu.

Fotografije

CIA u BerlinuCIA u BerlinuCIA u BerlinuCIA u BerlinuCIA u BerlinuCIA u BerlinuCIA u BerlinuCIA u BerlinuCIA u BerlinuCIA u BerlinuCIA u BerlinuCIA u BerlinuCIA u BerlinuCIA u BerlinuCIA u Berlinu

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Vavilon Berlin (2017)

    image
    Berlin burnih dvadesetih godina: metropola za talentovane, ambiciozne i mahere. Ali ispod bleštave površine, osiromašene narodne mase bore se za bolji život. To...
  • Sluškinjina priča (2017)

    image
    Serija prati ženu koja je primorana da živi kao konkubina pod fundamentalističkom teokratskom diktaturom u bliskoj budućnosti u totalitarnom Galadu, nekadašnjim...
  • 911 (2018)

    image
    Drama koja prati užurbane živote i karijere pripadnika hitnih službi, policajaca, vatrogasaca i hitne pomoći, ljudi koji rizikuju svoje živote kako bi spasli tuđe.
  • Harry Wild (2022)

    image
    A recently retired English professor discovers a real knack for investigation and cannot help but interfere with the cases assigned to her police detective son.
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.