SEZONA: 1

EPIZODA: 2

SINOPSIS

Tinejdžer biva upleten u mrežu špijunaže kada njegova porodica udomi ćerku važnog političara. Helikopteri. Dvostruki agenti. Višestruke prevare! Neko progoni Žizelu Kalikos i Konora Hita, a oni su odlučili da otkriju o kome se radi!

Život petnaestogodišnjeg Konora u potpunosti se menja onoga dana kad upozna petnaestogodišnju Žizelu, koja stiže u njegovu kuću sa svojeg rodnog ostrva. Kćer važnog političara šalju da živi sa Konorovom porodicom, kako bi izbegla rastuću opasnost u svojoj zemlji, ali intrige i tajanstvena zbivanja stižu zajedno s njom u novo prebivalište.

Od tog dana, pustolovine s telohraniteljima, špijunima, krticama, helikopterima i lude jurnjave nisu više samo Konorove omiljene filmske scene - sve to sada je postalo deo njegove stvarnosti.
U međuvremenu, Žizela je izgubila svoj identitet, prijatelje, a i prostor u ormaru! Od nje se očekuje da živi kao presječna tinejdžerka, iako je ona sve osim toga!

I tako, između sportskih dešavanja i domaćih zadataka, ovo dvoje mladih moraju razotkriti misteriju oko toga ko je preuzeo kontrolu nad njihovim životom. Ali, pre svega toga, moraju otkriti način da se bar u nečemu slože!

Fotografije

Connor na tajnom zadatkuConnor na tajnom zadatkuConnor na tajnom zadatku

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Tandermenovi (2013)

    image
    Pratite par blizanaca superheroja, Fibi i Maksa Tandermena, sa potpuno različitim ličnostima, koji idu u školu, druže se sa prijateljima i žive u porodici...
  • Misterija porodice Hanter (2017)

    image
    Kad g. i gđa Hanter nestanu, njihovo petoro usvojene dece moraju da reše misteriju dok se trude da situacija izgleda kao da je sve u redu.
  • Mladi mutanti nindža kornjače (2012)

    image
    U američkoj inačici serijala glasove Ninja kornjačama dali su Sean Astin (poznat po svojim ulogama hobita Sama u trilogiji 'Gospodar prstenova' te Spielbergovom...
  • Bruklin 9-9 (2013)

    image
    Jake Peralta (Andy Samberg) talentirani je detektiv, zbog čega se nikad nije morao ubijati od posla i slijepo se držati pravila. Budući da je uhitio više...
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.