poster

Elenin duh

El Fantasma de Elena (2010)


Gde gledati
Emisija nije dostupna u zemlji

EPIZODA: 113

SINOPSIS

Elena se nađe s Ramirom, ali nije računala s time da će je on odvesti na jahti i ne može se nikako javiti nikomu iz obitelji. Istražitelj Martín iščekuje da Ramiro izvrši uplatu kako bi mogao javiti FBI-u i uhvatiti ga zbog pranja novca. Elena uspijeva navesti Ramira da uplati novac na račun u Monacu. Dulce potpiše papire za posvajanje Rebeci i prije nego što umre, zamoli Rebecu da čuva Eduardita. Ramiro naredi da se Montecrista ušutka, Rambo izvrši tu naredbu, ali prije toga kaže da je Elena Lafe tražila to od Ramira. Blizanka planira novu strategiju kako da uništi Elenu i njezinu obitelj. Ruth nađe Eduarda u bolnici.

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Mala supruga

    image
  • Mornarički Istražitelji (2003)

    image
    Ova od kritike i publike izuzetno hvaljena serija krcata je akcijom i intrigantnim slučajevima vrhunskog tima specijalnih agenata koji rade izvan vladinog...
  • Inspektor Reks (1994)

    image
    Razvedeni policajac usvojio je policijskog psa koji je izgubio svog bivšeg suputnika. Njih dvojica zajedno rješavaju zločine u i oko Beča.
  • Pravednik (2021)

    image
    Priča prati bivšeg tajnog agenta koji nudi svoje usluge istražitelja kako bi se iskupio za greške iz prošlosti. Film je zasnovan na istoimenoj seriji. Kvin...
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.