poster

Elenin duh

El Fantasma de Elena (2010)


Gde gledati
Emisija nije dostupna u zemlji

EPIZODA: 109

SINOPSIS

Montecristo pritišće Ramba da razgovara s El Grecom i da ga izbavi iz zatvora jer mora puno toga vani srediti. Blizanka kaže poručnici Chaparro da je Elenino dijete kod nje. Istražitelj Martin kaže Eleni da je Ramiro Sanchez želi vidjeti i razgovarati s njom. Poručnica Chaparro ide s blizankom po bebu. Pomoćnica Ramira Sancheza posjećuje Elenu i poziva je na večeru, a Elena prihvaća. Montecristo zove El Greca i kaže mu da će, ako ga ne izbavi iz zatvora, reći tužiocu sve o organizaciji. Blizanka uspije pobjeći od Chaparro koristeći to što je na autu u kojem su je prevozili pukla guma.

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Mala supruga

    image
  • Hanibal (2013)

    image
    Serija o doktoru Hanibalu Lektoru, jednom od najpopularnijih i najjezivijih fiktivnih negativaca našeg doba. Briljantnog psihijatra i amoralnog serijskog ubicu i...
  • Mornarički Istražitelji (2003)

    image
    Ova od kritike i publike izuzetno hvaljena serija krcata je akcijom i intrigantnim slučajevima vrhunskog tima specijalnih agenata koji rade izvan vladinog...
  • Inspektor Reks (1994)

    image
    Razvedeni policajac usvojio je policijskog psa koji je izgubio svog bivšeg suputnika. Njih dvojica zajedno rješavaju zločine u i oko Beča.
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.