poster

Zvanično sa Bobom Kostasom

Back on the Record with Bob Costas (2004)


Gde gledati
Emisija nije dostupna u zemlji

SEZONA: 4

EPIZODA: 1

SINOPSIS

Legendarni voditelj Bob Kostas se vraća na HBO. Ova nova serija će sadržati intervjue sa najpoznatijim imenima iz sporta, šou-biznisa i popularne kulture, kao i tematske razgovore o sportu koje će voditi Kostas.
Dobitnik 28 Emi nagrada i legendarni voditelj, Bob Kostas, vraća se na HBO sa novom serijom koja će se sastojati od četiri epizode godišnje. Serija će prikazivati intervjue sa najpoznatijim imenima iz sporta, šou-biznisa i popularne kulture, kao i tematske razgovore o aktuelnim problemima u sportu, koje će voditi Kostas. Svaka epizoda će sadržati razgovore sa najistaknutijim ličnostima iz sporta, od aktuelnih zvezda do legendi iz prošlosti i sportskih komesara; okrugli sto sa interesantnim ličnostima iz sportskog miljea i šire; kao i Kostasove komentare, prepoznatljivim glasom, sa jasnim ličnim stavom.

Fotografije

Zvanično sa Bobom KostasomZvanično sa Bobom KostasomZvanično sa Bobom KostasomZvanično sa Bobom KostasomZvanično sa Bobom KostasomZvanično sa Bobom Kostasom

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.