poster

Elenin duh

El Fantasma de Elena (2010)


Gde gledati
Emisija nije dostupna u zemlji

EPIZODA: 98

SINOPSIS

Poručnica Chaparro nazove Rebecu i kaže joj da je Dulce na slobodi. Latoña joj kaže istinu o trudnoći blizanke i o Montecristovu sudjelovanju u otmici djeteta, kaže joj kako je nju mučio i gotovo ubio. Otac Aguas uspije pobjeći blizanki i stiže u vilu da upozori Girónove. Dulce zove Elenu Calcaño kako bi se dogovorile kako će srediti Eduarda i Elenu. Latoña predlaže Eduardu i Eleni da budu mamac kako bi privukli blizanku i uhvatili je. Blizanka razmišlja o tome da podmetne bombu kako bi uništila cijelu obitelj Girón.

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Mala supruga

    image
  • Inspektor Reks (1994)

    image
    Razvedeni policajac usvojio je policijskog psa koji je izgubio svog bivšeg suputnika. Njih dvojica zajedno rješavaju zločine u i oko Beča.
  • Pravednik (2021)

    image
    Priča prati bivšeg tajnog agenta koji nudi svoje usluge istražitelja kako bi se iskupio za greške iz prošlosti. Film je zasnovan na istoimenoj seriji. Kvin...
  • Bez traga (2002)

    image
    Viši agent Jack Malone, strog, ali suosjećajan, predvodi predanu ekipu znajući da se, kad netko nestane, radi o sekundama. Njegovi suradnici su: Samantha Spade,...
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.