poster

Elenin duh

El Fantasma de Elena (2010)


Gde gledati
Emisija nije dostupna u zemlji

EPIZODA: 90

SINOPSIS

Doktor Tapia govori Eduardu da je Darío vrlo loše i da je najbolje da se oprosti od njega. Darío pita za Andreju i Eduardo mu govori da je ona vrlo dobro i da je terapija djelovala. Doktor Tapia govori Rebeci da je bolje da Andrea zna istinu da se može oprostiti od Daríja. Montecristo pregovara s Grecom o namještanju utrka, ali pod uvjetom da ne povrijede Elenu. Elena pokušava pronaći način za bijeg s mjesta na kojem je drži Montecristo. Narednica Gandica govori Eduardu da je izdano rješenje o identitetu Elene Calcaño i da je on i dalje oženjen njome, kao što je i Montecristo Elenin zakoniti suprug. Montecristo i dalje ucjenjuje Elenu. Dulce pokušava prisiliti Ruth da potpiše punomoć, a Ruth snima cijelo Dulcino priznanje.

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Mala supruga

    image
  • Mornarički Istražitelji (2003)

    image
    Ova od kritike i publike izuzetno hvaljena serija krcata je akcijom i intrigantnim slučajevima vrhunskog tima specijalnih agenata koji rade izvan vladinog...
  • Inspektor Reks (1994)

    image
    Razvedeni policajac usvojio je policijskog psa koji je izgubio svog bivšeg suputnika. Njih dvojica zajedno rješavaju zločine u i oko Beča.
  • Pravednik (2021)

    image
    Priča prati bivšeg tajnog agenta koji nudi svoje usluge istražitelja kako bi se iskupio za greške iz prošlosti. Film je zasnovan na istoimenoj seriji. Kvin...
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.