poster

Elenin duh

El Fantasma de Elena (2010)


Gde gledati
Emisija nije dostupna u zemlji

EPIZODA: 62

SINOPSIS

Montecristo otpjeva Eleni serenadu, ali ona ga ponovno odbije. Obeća joj da će se promijeniti zbog nje, a ona mu odgovori da ga nikad neće moći voljeti.
Dulce prijeti Daríju pištoljem zahtijevajući da joj kaže gdje drži Eduardita. Darío joj govori da joj neće reći gdje se Eduardito nalazi dok ne počne raditi stvari po njegovu. Dulce zapuca na njega.Corina zateče Eduarda u baru s drugom ženom. On joj govori da je to jedini način da zaboravi Elenu, ali naposljetku priznaje da to mu to nikada neće uspjeti.Darío govori Dulce da je dječak u avionu s nekime tko će se brinuti za njega i tko joj ga neće nikad vratiti ako se njemu nešto dogodi.
Rebeca dolazi u dvorac i ispriča se Eleni što dovodi narednicu Chaparro, no da ju je na to natjerao Darío.Narednica Chaparro odlazi u kuhinju i ondje susretne Mileidi

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Mala supruga

    image
  • Gorski spašavatelji (2009)

    image
    Čarolija gorja u njegovoj je prividnoj nepromjenjivosti u kojoj se veličanstveno uzdiže iz okolice. Kad se čovjek uspne na vrh planine, osjeća se malo bliže nebu...
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.