Ocena korisnika: 1/10

SEZONA: 2

EPIZODA: 5 - Philippa Perry

SINOPSIS

U ovoj epizodi obići ćemo škotske planine i otoke. Sandi Toksvig odvest će na odmor Philippu Perry, psihoterapeutkinju i autoricu uspješnih knjiga. Najprije će otići u pustolovinu na otočić Eilean Shona uz zapadnu obalu Škotske, daleko od civilizacije. Odsjest će u lijepo renoviranoj školskoj zgradi iz viktorijanskog doba. Sljedeće odredište smješteno je na kopnu, ali jednako je izolirano. Sandi i Philippa trajektom će otići u maštovito projektiranu kućicu za dvoje na poluotoku Knoydartu, za koji kažu da je "posljednje područje divljine u Britaniji". Sandi će naposljetku odvesti Philippu u gradić Callander i počastiti je boravkom u raskošnoj kući u vlasništvu poznatog slikara. U blagovaonici ih već čeka zanimljivo društvo, a poslije večere preselit će se u igraonicu koja ima vlastiti bar.

Fotografije

Priroda i prijateljicePriroda i prijateljicePriroda i prijateljicePriroda i prijateljicePriroda i prijateljicePriroda i prijateljicePriroda i prijateljicePriroda i prijateljicePriroda i prijateljicePriroda i prijateljicePriroda i prijateljicePriroda i prijateljicePriroda i prijateljicePriroda i prijateljicePriroda i prijateljice

Recenzije


Nema recenzija
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.