poster

Brusko

Brousko (2013)

dramski, romantični | Kipar, Grčka

Gde gledati
Emisija nije dostupna u zemlji

SEZONA: 1

EPIZODA: 45

SINOPSIS

Povodom svoje skorašnje udaje za Sifisa (Apostolis Totsikas) Melina (Eleni Vaitsou) se s prijateljicama s Krita dolazi provesti u Atinu. U istom baru nađe se i mladić s Kipra, Achilleas (Andreas Georgiou) sa svojim prijateljima. Melina i Achilleas upoznaju se i počinju flertovati. On joj ponudi brusko, vino koje njegova porodica proizvodi. Sledećeg jutra Melina se budi u hotelskom krevetu s Achilleasom. Posramljena, ona brzo napušta sobu ne sećajući se niti njegovog imena. Achilleas se budi i, poput i nje, ne seća se njenog imena. Oboje se vraćaju svom uobičajenom životu, nastavljaju s pripremama za venčanja, nesvesni da će ih sudbina uskoro ponovo spojiti.

Fotografije

BruskoLjubav s okusom vina 02

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • In all Friendliness (1998)

    image
    This show is focused on a fictional clinic in Leipzig called 'Sachsenklinik' as well as its staff and patients.
  • Uvod u anatomiju (2005)

    image
    'Uvod' je drugi najgledaniji program u Americi, odmah iza ovogodišnjeg Superbowla koji je bio najgledanije finale američkog fudbala poslednje decenije. Serija je...
  • Utta Danella (2000)

    image
  • Na Dobre I Na Zle (1999)

    image
    Polish medical drama. Real medical cases filled with twists, turns and surprises. The focus of the narrative is on the life of doctors and nurses.
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.