Ocena korisnika: 9/10

EPIZODA: 7

SINOPSIS

Tale pristaje da vodi izgradnju bolnice, ali traži od sekretara odriješene ruke . Milicioner zvani Mrš kući naređuje Emin-begu i Reakcionaru da odu do gradilišta bolnice i da se jave Talu. Tale ih je postrojio s još dvojicom gazda i traži od njih: crijep, staklo, željezo i domobranske krevete što su pokrali i sakrili. Sve ovo dojavio mu je Europejac a i to da je Inšpektor sakrio svu medicinsku opremu doktora Goldnera. Tale ne prihvata plan bolnice koji je napravio Inšpektor . Ovaj se buni i Tale kazuje komitetu za skrivenu opremu. Inšpektor prišapnu Talu da će opet pucati na njega. Siromah Šećo pojavljuje se u kafani u novoj uniformi. Veli da je on sad sanitarni inspektor i da je u ovoj kafani sjedio od 1942. po zadatku Partije. Naređuje da se sva kafana potpuno očisti i preuredi.

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Praxis mit Meerblick (2017)

    image
  • Švindleri (2019)

    image
    Dobri došli u Palanku, jedno sasvim obično mesto u Kraljevini Jugoslaviji u kom se živi mirno i uglavnom lepo… Sve dok Državna klasna lutrija Kraljevine...
  • Hubert & Staller (2011)

    image
    A show about two police officers from Wolfsrathausen who sometimes work a bit differently.
  • Reiff für die Insel (2012)

    image
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.