poster

Kuharica iz Castamara: What Really Matters

La cocinera de Castamar (2021)

dramski, romantični | Španija
Reditelj: Iñaki Peñafiel

Gde gledati
Emisija nije dostupna u zemlji

SEZONA: 1

EPIZODA: 10 - What Really Matters

SINOPSIS

Alfredo dolazi u Castamar teško ozlijeđen. Prije nego što izgubi svijest, uspije upozoriti Diega da mu je brat Gabriel otet, te Diego juri u Madrid. Ondje otkriva da se njegov brat sprema krenuti na put u Portugal, prodan kao rob. Gđa Mercedes prisjeća se starih vremena kad je maleni Gabriel došao u obitelj. Bio je prestravljen i s ožiljcima na leđima. Amelia se već oporavila i savjetuje Clari da ostavi Diega na miru jer će on biti njezin muž. Kuharica kaže da će nakon vjenčanja zauvijek napustiti Castamar. Sada samo razmišlja o spašavanju oca. Vrijeme prolazi i nije sigurna može li mu spasiti život. Diego saznaje da smrt njegove žene Albe nije bila slučajna. Netko joj je zamijenio konja i zato je pala i smrtno stradala.

Scenarista:
TRAJANJE: 50 min

Fotografije

Kuharica iz CastamaraKuharica iz CastamaraKuharica iz CastamaraKuharica iz CastamaraKuharica iz CastamaraKuharica iz Castamara

Recenzije


Nema recenzija
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.