poster

Kuharica iz Castamara: The Truth

La cocinera de Castamar (2021)

dramski, romantični | Španija

Gde gledati
Emisija nije dostupna u zemlji

SEZONA: 1

EPIZODA: 9 - The Truth

SINOPSIS

Amelia se budi s bolovima u trbuhu. Na njezinoj spavaćici je krv, ali brani da pozovu liječnika. Diego kaže Clari da u novinama piše da je njezin otac kriv za ubojstvo pukovnika Quintanille. Gđa Mercedes nagovara Diega da nastavi s pripremama za vjenčanje s Amelijom. Vojvoda želi predstaviti svoju zaručnicu kralju, ali Amelijina bol se pogoršava i g. Evaristo zaključi da bi djevojka mogla izgubiti dijete. Clara odlazi u sobu i priprema joj juhu sa šerijem. Diego zahvaljuje Clari na pomoći dok pokušava objasniti da brak s Amelijom nikada nije bio u njegovim planovima, a ponajmanje da dobije dijete s njom. Clara ga tužno sluša. Njih dvoje šute o svojim osjećajima. A Clara i dalje pokušava dokazati očevu nevinost. Pronalazi očevo pismo u kojemu je obavještava da je na dan pukovnikove smrti pomagao engleskom vojniku kojemu je uspio spasiti nogu. Gabriel je nestao, nitko ne zna gdje je. Sol otkriva nešto važno Enriqueu, a to ima veze s pokojnom Albom.

Scenarista:
TRAJANJE: 50 min

Fotografije

Kuharica iz CastamaraKuharica iz CastamaraKuharica iz CastamaraKuharica iz CastamaraKuharica iz CastamaraKuharica iz Castamara

Recenzije


Nema recenzija
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.