EPIZODA: 8

SINOPSIS

Na sebi svojstven način, sa dosta proživljenog i ličnog, autor istražuje temu televizije. U tome mu pomaže zanimljiva, kreativna i oštroumna Maja Uzelac, koja svojim poimanjem medija i aktivnostima u okviru slike i tona donosi autentično i, reklo bi se, savremeno viđenje televizijske komunikacije i estetike.
Boris Miljković će razmatrati, osim gotovo kultnog Kulturnog nokauta i novi Majin rad - Triptih. On će na velika vrata uvesti Konstraktu i njen In corpore sano nastup koji obeležava, raklo bi se, renesansu kreativnog predstavljanja pop muzike i sasvim iznenada pokreće teme za koje smo mislili da su nestale najezdom jeftinih slika i zvukova.

Fotografije

Kreativne industrije: Audio, video, radio tvKreativne industrije: Audio, video, radio tvKreativne industrije: Audio, video, radio tvKreativne industrije: Audio, video, radio tvKreativne industrije: Audio, video, radio tvKreativne industrije: Audio, video, radio tv

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Autoput kroz pakao: Kanada (2012)

    image
    ‘Autocesta kroz pakao’ reality je serija koja prati osoblje spasilačke tvrtke Jamie Davis Heavy Rescue u nastojanjima da održe autocestu otvorenom između Hopea u...
  • Regioskop

    image
    Dokumentarni filmovi.
  • Mitske zveri (2018)

    image
    Civilizacije su vekovima verovale u mitska bića, a ona nas i dan danas fasciniraju. Odakle potiču priče o ovim stvorenjima i koliko istine se krije u ovim legendama?
  • Journeys in India (2013)

    image
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.