SEZONA: 5

EPIZODA: 31 - Serijski program

SINOPSIS

352. epizoda -
Ender planira poslati Jildiz cvijeće u Arzuino ime. Džaner je zadužen da dovede Kumru u firmu kako bi Enderina smicalica s cvijećem polučila rezultate. Istovremeno napreduje implementacija Kumruinog plana za Jildiz. Kumru upada u zamku, i misli da je Arzu poslala cvijeće Jildiz da bi se zbližila s njom. Zbog toga ona svoju prijateljicu primorava da na sastanku odabere stranu. Sedahi prati Jildiz i ne sviđa mu se ono što vidi. To dovodi do preokreta na ročištu povodom brakorazvodne parnice. Kumru svojoj asistentici daje novi zadatak koji treba nanijeti dodatnu štetu Jildiz. Doan saznaje da je Kumru izazvala poplavu u kući, ali i dalje ne zna zašto je to uradila. Fejza Čagatajevu ljutnju na Jildiz vidi kao svoju šansu.

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Uvod u anatomiju (2005)

    image
    'Uvod' je drugi najgledaniji program u Americi, odmah iza ovogodišnjeg Superbowla koji je bio najgledanije finale američkog nogometa posljednjeg desetljeća....
  • In all Friendliness (1998)

    image
    This show is focused on a fictional clinic in Leipzig called 'Sachsenklinik' as well as its staff and patients.
  • Lilly Schönauer (2006)

    image
  • Rosamund Pilčer (1993)

    image
    A series of television movies based on the works of Rosamunde Pilcher, a popular British writer of romance novels and short stories.
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.