poster

Razgovori s prijateljima

Conversations with Friends (2022)

dramski | Irska, Ujedinjeno Kraljevstvo, SAD
Reditelj: Lenny Abrahamson

Gde gledati
Emisija nije dostupna u zemlji

SEZONA: 1

EPIZODA: 12

SINOPSIS

“Razgovori s prijateljima” je britka i inteligentna priča smeštena u Dablinu, o dva studenta, Fransis i njenom najboljem drugu Bobiju, i čudnom, neočekivanom odnosu koji izgrade s bračnim parom, Melisom i Nikom.
“Razgovori s prijateljima” prati Fransis, studentkinju od 21 godine, dok se snalazi u nizu odnosa koji je nateraju da se po prvi put suoči sa sopstvenim slabim tačkama. Fransis je dobar posmatrač, bistra je i britka. Bobi, njena bivša devojka, a sad najbolja prijateljica, samouverena je, otvorena i uverljiva. Iako su raskinule pre tri godine, Fransis i Bobi su nerazdvojne i zajedno izvode poeziju u Dablinu. Na jednom od svojih izvođenja upoznaju Melisu, stariju spisateljicu, koju njih dve opčine. Bobi i Fransis počnu da se druže sa Melisom i njenim mužem Nikom, zgodnim, ali povučenim glumcem. Dok Melisa i Bobi otvoreno flertuju, Nik i Fransis se upuštaju u snažnu, tajnu vezu koja ih oboje iznenađuje.

Fotografije

Razgovori s prijateljimaRazgovori s prijateljimaRazgovori s prijateljimaRazgovori s prijateljimaRazgovori s prijateljimaRazgovori s prijateljimaRazgovori s prijateljimaRazgovori s prijateljimaRazgovori s prijateljimaRazgovori s prijateljimaRazgovori s prijateljimaRazgovori s prijateljimaRazgovori s prijateljimaRazgovori s prijateljimaRazgovori s prijateljima

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Uvod u anatomiju (2005)

    image
    'Uvod' je drugi najgledaniji program u Americi, odmah iza ovogodišnjeg Superbowla koji je bio najgledanije finale američkog nogometa posljednjeg desetljeća....
  • In all Friendliness (1998)

    image
    This show is focused on a fictional clinic in Leipzig called 'Sachsenklinik' as well as its staff and patients.
  • Rosamund Pilčer (1993)

    image
    A series of television movies based on the works of Rosamunde Pilcher, a popular British writer of romance novels and short stories.
  • Inga Lindström (2004)

    image
    Stories of heroines and heroes - it's all about love and the sometimes bumpy road to it. The secret protagonist is the incomparably beautiful Swedish landscape.
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.