SEZONA: 2

EPIZODA: 4

SINOPSIS

Ponekad je istina čudnija od fikcije... “Forenzičari” se vraćaju da ponovo istraže svet forenzičke nauke i rešavanja slučajeva zločina na Novom Zelandu. “Forenzičari” vode gledaoce u avanturu misterije, intrige i straha i svideće se svima koji vole detektivske priče, forenzičku nauku i emisije o policajcima. Svaka epizoda se fokusira na jedan zločin koji je rešen kobinacijom promišljenog istraživanja i forenzičke nauke. Ovo je detaljno prenošenje priče na temelju činjenica i tehnologije. Nauka je ključna stvar koja otključava događaje koji se nalaze u srcu ovih slučajeva. Forenzika objašnjava gde, ko, kako i zašto koje su povezani sa slučajevima koji se odigravaju na mestima na kojim živimo, radimo i igramo se. Ovo su zločini doslovno iz našeg dvorišta. Iz udobnosti fotelje, gledaoci mogu da budu svedoci na mestu zločina i da sklope tragove koji će voditi do konačnog odgovora.

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Nešto sasvim lično

    image
    Emisija "Nešto sasvim lično" donosim nam prikaz života poznatih književnika i umjetnika.
  • Fashion Junior

    image
    Discover the kids' fashion news for recent trends, tips and inspirations, explore the new collections, find out lots of stylish sophisticated looks from the...
  • Drevni vanzemaljci: Konačni dokazi (2015)

    image
    Giorgio Tsoukalos, teoretičar zavjera i lovac na vanzemeljac, otkriva na fascinante priče o tajanstvenim događajima koji upućuju na postojanje vanzemaljskog života.
  • Achtung Kontrolle! Wir kümmern uns drum

    image
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.