SEZONA: 1

EPIZODA: 8

SINOPSIS

Šest sestara mlade su žene iz bogate i cijenjene obitelji Silva. Nakon očeve smrti šest sestara postaje odgovorno za očevu tvornicu. One su potpuno različite i maštaju o različitim stvarima, a životi će ih odvesti u raznim smjerovima koje nisu mogle predvidjeti.
Adela (Celia Freijeiro) je najstarija sestra, ona je darežljiva i dobroćudna te donosi gotovo sve odluke u obitelji. Blanca (Mariona Tena) je izrazito draga, s izraženim stilom, zaručena je za Rodolfa (Fernando Andina), no zaljubljena je u nekoga drugog. Diana (Marta Larralde) vjeruje kako se žene premalo cijeni te iako ne pronađe ljubav svog života, sudbina ima druge planove za nju. Francisca (Maria Castro) potajno pjeva i njezin je san da postane pjevačica i pjeva operu. Celia (Candela Serrat) mašta o tome da studira i piše te shvati kako ima romantične osjećaje prema svojoj kolegici Petri (Carlota Olcina). Najmlađa sestra Elisa (Carla Diaz) razmažena je i nametljiva te sanja o tome da pronađe muškarca s kojim će osnovati obitelj.

Fotografije

Seis hermanasSeis hermanasSeis hermanasSeis hermanasSeis hermanasSeis hermanasSeis hermanasSeis hermanas

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Hotel Grand (2011)

    image
    Kroz tri sezone i 39 epizoda, serija govori o naizgled idiličnom hotelu, uzburkanom strogo čuvanim tajnama, porodičnim intrigama, opasnostima i sumnjama. Da li će...
  • Uvod u anatomiju (2005)

    image
    'Uvod' je drugi najgledaniji program u Americi, odmah iza ovogodišnjeg Superbowla koji je bio najgledanije finale američkog nogometa posljednjeg desetljeća....
  • In all Friendliness (1998)

    image
    This show is focused on a fictional clinic in Leipzig called 'Sachsenklinik' as well as its staff and patients.
  • Na Dobre I Na Zle (1999)

    image
    Polish medical drama. Real medical cases filled with twists, turns and surprises. The focus of the narrative is on the life of doctors and nurses.
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.