Ocena korisnika: 10/10
(2 glasova)

SEZONA: 1

EPIZODA: 88

SINOPSIS

Alijeva odluka da će živjeti s Volkanom uznemirava Derin. Derin misli da zbog Alija veza između Volkana i Asje nikada neće puknuti, pa Alija ne želi u svom domu. Kako će to neslaganje utjecati na događaje? Hoće li se Volkan odreći Alija? Seldžuk sazna da Aras odlazi u Englesku, pa povuče novi potez kako bi mu se osvetio. Seldžuk je ovaj put napao Arasovu kuću, a njegovu bijesu nema kraja. Aras, koji više ne može šutjeti na taj Seldžukov potez, uzvraća šokantno.
Propuštene epizode serije “Nevjera” pogledajte na Novoj Plus.

Fotografije

NevjeraNevjeraNevjeraNevjeraNevjeraNevjeraNevjeraNevjera

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Die Diplomatin (2016)

    image
    The diplomat Karla Lorenz is working on behalf of the Foreign Office around the world to help German citizens in crisis situations.
  • 911 (2018)

    image
    Drama koja prati užurbane živote i karijere pripadnika hitnih službi, policajaca, vatrogasaca i hitne pomoći, ljudi koji rizikuju svoje živote kako bi spasli tuđe.
  • Der Bozen Krimi (2015)

    image
    The Bolzano thriller - the series.
  • Amsterdam Undercover (2018)

    image
    Katja hasn't reported in for months and, against orders, German undercover cop Alex follows her to Amsterdam to find out what's going on. Complicated by the fact...
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.