Ocena korisnika: 10/10

SEZONA: 1

EPIZODA: 84

SINOPSIS

Melih i Bahar odlučuju se preseliti u novi grad. Iako ta iznenadna odluka para sve ražalosti, nakon svega što se dogodilo, nema povratka. Nakon svađe s Arasom Haluk ima infarkt i umre. Nakon toga Gonul sve ovlasti preda Volkanu i osigura mu preuzimanje tvrtke. Asja pak ima plan. Aras kupuje novu kuću za život s Asjom. Međutim, u toj ih kući očekuje neugodno iznenađenje. Kad Gonul čuje da su Asja i Aras zadnji vidjeli Haluka, u bolnici se sa svom svojom boli iskali na Asji. Asja je shrvana zbog te reakcije koja ju je dočekala, pa Arasu kaže što se dogodilo i od njega traži da problem riješi dok nije prekasno i da sve razjasni.
Propuštene epizode serije “Nevjera” pogledajte na Novoj Plus.

Fotografije

NevjeraNevjeraNevjeraNevjeraNevjeraNevjeraNevjeraNevjera

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Južni vetar (2020)

    image
    Stvari počinju da imaju smisla u životu Petra Maraša (Miloš Biković), kradljivca automobila iz Beograda. Kupio je stazu za karting, napustio dom svojih roditelja...
  • Die Diplomatin (2016)

    image
    The diplomat Karla Lorenz is working on behalf of the Foreign Office around the world to help German citizens in crisis situations.
  • 911 (2018)

    image
    Drama koja prati užurbane živote i karijere pripadnika hitnih službi, policajaca, vatrogasaca i hitne pomoći, ljudi koji rizikuju svoje živote kako bi spasli tuđe.
  • Der Bozen Krimi (2015)

    image
    The Bolzano thriller - the series.
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.