poster

Fino i vino

Fino i vino

kulinarski | Hrvatska

Gde gledati
Televizija uživo Strimovanje
img
img

EPIZODA: 2

SINOPSIS

Emisiju smo posvetili dalmatinskoj gastronomiji zbog čega smo u Splitu posjetili restoran Zrno soli u ACI marini, za koji tvrde da ima pogled od milijun dolara. Potom smo se uputili u Skradin kako bismo razgledali njegovu okolicu te smo se ondje susreli s vinarom Alenom Bibićem. Obišli smo i Sukošan te ondje razgovarali sa chefom Bracom Sanjinom koji je otvorio novu konobu. U Solinu smo susreli obitelj koja izrađuje tanjure od drveta, a u Splitu bračni par koji peče specifičan kruh. Za kraj, donosimo vinsku preporuku kojom spajamo Dalmaciju i Plešivicu.

Fotografije

Fino i vinoFino i vino

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Ricardo

    image
  • Kuvar na dvoru

    image
    Kuhar Christian Bauer posjećuje azijske kraljevske obitelji, upoznaje njihova najdraža jela te ih pripravlja na svoj način.
  • Gurman

    image
    Naš voditelj, Dejan Dragićević, se nalazi na nesvakidašnjoj gastro avanturi u potrazi za najrazličitijim gurmanskim specijalitetima Balkana. Njemu će restorane,...
  • Pogača i so

    image
    "Pogača i so" je emisija posvećena istinskim tragačima za čarima seoskog turizma, a koju vodi Vanja Milosavljević Nedić. Svi ljubitelji istinskog hedonizma moćiće...
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.