SEZONA: 4

EPIZODA: 43 - Serijski program

SINOPSIS

266. epizoda -
Ender je ljuta jer se Hasan Ali nije pojavio na njenoj ceremoniji, iako svima govori da joj do toga uopšte nije ni stalo. Mert ne želi pomoći Zehri i šalje lažnog novinara koji će snimati njen kafić. Šahika želi iskoristiti priliku i pred Feride glumi jednu skromnu djevojku koja je na prvi pogled idealna za Čagataja. Ender je iznenađena jer Sitki počinje raditi kod Zehre. Feride je sretna jer je upoznala Šahiku u nju vidi kao idealnu zamjenu za Jildiz. Iako je mislio da će se konačno odmoriti, Džaner je ponovo primoran raditi za svoju sestru i slušati njena naređenja.

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Lilly Schönauer (2006)

    image
  • Uvod u anatomiju (2005)

    image
    'Uvod' je drugi najgledaniji program u Americi, odmah iza ovogodišnjeg Superbowla koji je bio najgledanije finale američkog nogometa posljednjeg desetljeća....
  • Rosamund Pilčer (1993)

    image
    A series of television movies based on the works of Rosamunde Pilcher, a popular British writer of romance novels and short stories.
  • Inga Lindström (2004)

    image
    Stories of heroines and heroes - it's all about love and the sometimes bumpy road to it. The secret protagonist is the incomparably beautiful Swedish landscape.
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.