poster

Zabranjeno voće: Serijski program

Yasak Elma (2018)

dramski | Turska

SEZONA: 4

EPIZODA: 40 - Serijski program

SINOPSIS

263. epizoda -
Burdžu razgovara s Jildiz i govori joj da je njen momak ponovo odustao od njihove veze, ali Jildiz se plaši da će Burdžu saznati šta se zaista dogodilo. Čagataj pokušava uvjeriti svoju mamu da Jildiz ne želi stati između njih dvoje i da joj treba pružiti priliku, ali ona ne želi ni čuti za takvo nešto. Iako je Šahika otjerana iz firme, Džaner se plaši da će tek sada uraditi nešto loše. Hasan Ali poziva sve svoje partnere na večeru, a pridružuje im se i Čagataj, koji to krije od svoje majke. Šahika govori da se mnogo borila za firmu i da nije pravedno da bude ovako otjerana.

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Rosamund Pilčer (1993)

    image
    A series of television movies based on the works of Rosamunde Pilcher, a popular British writer of romance novels and short stories.
  • Lilly Schönauer (2006)

    image
  • Uvod u anatomiju (2005)

    image
    'Uvod' je drugi najgledaniji program u Americi, odmah iza ovogodišnjeg Superbowla koji je bio najgledanije finale američkog nogometa posljednjeg desetljeća....
  • Inga Lindström (2004)

    image
    Stories of heroines and heroes - it's all about love and the sometimes bumpy road to it. The secret protagonist is the incomparably beautiful Swedish landscape.
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.