SEZONA: 4

EPIZODA: 39 - Serijski program

SINOPSIS

262. epizoda -
Mert govori Zehri da je ona njegova supruga i da ga treba podržavati u ovako teškim situacijama. Feride želi napraviti problem u Jildizinoj praonici i odnosi sve zavjese iz svoje kuće kod nje na pranje. Hasan Ali je ljut na Šahiku i govori da će je otjerati iz firme uprkos tome što posjeduje dionice. Jildiz je zabrinuta - Feride je uspjela u svojoj nakani. Čagataj je ljut na svoju mamu koja ga svim silama želi držati podalje od Jildiz. Zehra počinje vjerovati Mertu nakon što su se pojavili dokazi da je lagala.

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Lilly Schönauer (2006)

    image
  • Uvod u anatomiju (2005)

    image
    'Uvod' je drugi najgledaniji program u Americi, odmah iza ovogodišnjeg Superbowla koji je bio najgledanije finale američkog nogometa posljednjeg desetljeća....
  • Rosamund Pilčer (1993)

    image
    A series of television movies based on the works of Rosamunde Pilcher, a popular British writer of romance novels and short stories.
  • Inga Lindström (2004)

    image
    Stories of heroines and heroes - it's all about love and the sometimes bumpy road to it. The secret protagonist is the incomparably beautiful Swedish landscape.
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.