SEZONA: 4

EPIZODA: 32 - Serijski program

SINOPSIS

255. epizoda -
Jildiz još uvijek ne može da pronađe posao i mora pod hitno zaraditi novac. Mert govori Ender da je vrijeme da prodaju firmu, ali Ender ga optužuje za loše upravljanje i odbija bilo kakvu ideju o prodaji. Hasan Ali želi što prije kupiti Halitovu kompaniju. Jildiz polako shvata da je samohranoj majci zaista teško pronaći posao. Asuman, Emir i Džaner žele pronaći momka u kojeg će se Jildiz zaljubiti. Asuman i Jildiz su sretne jer će konačno dobiti svoju kuću.

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Rosamund Pilčer (1993)

    image
    A series of television movies based on the works of Rosamunde Pilcher, a popular British writer of romance novels and short stories.
  • Lilly Schönauer (2006)

    image
  • Uvod u anatomiju (2005)

    image
    'Uvod' je drugi najgledaniji program u Americi, odmah iza ovogodišnjeg Superbowla koji je bio najgledanije finale američkog nogometa posljednjeg desetljeća....
  • Inga Lindström (2004)

    image
    Stories of heroines and heroes - it's all about love and the sometimes bumpy road to it. The secret protagonist is the incomparably beautiful Swedish landscape.
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.