SEZONA: 4

EPIZODA: 20 - Serijski program

SINOPSIS

243. epizoda -
Džaner govori Ender da Jildiz planira upoznati Kaju s nekom drugom djevojkom. Kaja je tužan jer njegov sin odlazi u Ameriku i Šahika ga pokušava oraspoložiti. Ender pravi scenu u restoranu i pokazuje da još uvijek nije preboljela Kaju. Mert upozorava Zehru i govori joj da niko ne smije znati za njihovu saradnju. Jildiz konačno priznaje Halitu da je dužna novac svojoj bivšoj kompaniji i da je prodala stvari iz kuće kako bi vratila dug.

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Lilly Schönauer (2006)

    image
  • Uvod u anatomiju (2005)

    image
    'Uvod' je drugi najgledaniji program u Americi, odmah iza ovogodišnjeg Superbowla koji je bio najgledanije finale američkog nogometa posljednjeg desetljeća....
  • Rosamund Pilčer (1993)

    image
    A series of television movies based on the works of Rosamunde Pilcher, a popular British writer of romance novels and short stories.
  • Inga Lindström (2004)

    image
    Stories of heroines and heroes - it's all about love and the sometimes bumpy road to it. The secret protagonist is the incomparably beautiful Swedish landscape.
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.