SEZONA: 1

EPIZODA: 4

SINOPSIS

Znatan dio svojih snaga čovjek koristi kako bi si prvo odgovorio na pitanje u čemu može pronaći svoju sreću, a zatim i kako bi je dosegao. Četvrta epizoda serije U potrazi za svetim propituje nekoliko mogućih odgovora na pitanje o dosezanju, i još važnije, zadržavanju sreće, tj. bivanju sretnim. Može li sreća biti nagradom za traganjem za svetim? Tražeći taj odgovor odlazimo na dva ključna mjesta. Prvo se to pitanje postavlja čovjeku, što nas vodi u sjenu grčke akropole, simbola mudrosti antike i osvita filozofije. Zatim odlazimo na brdo blaženstava pokraj Galilejskog jezera kako bismo ondje osluhnuli kako o ljudskoj sreći razmišlja Bog.

Autor teksta: dr. Daniel Miščin
Autor glazbe: Kevin MacLeod

Fotografije

U potrazi za svetim: BlaženstvaU potrazi za svetim: BlaženstvaU potrazi za svetim: BlaženstvaU potrazi za svetim: BlaženstvaU potrazi za svetim: BlaženstvaU potrazi za svetim: BlaženstvaU potrazi za svetim: BlaženstvaU potrazi za svetim: BlaženstvaU potrazi za svetim: BlaženstvaU potrazi za svetim: BlaženstvaU potrazi za svetim: Blaženstva

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Autoput kroz pakao: Kanada (2012)

    image
    ‘Autocesta kroz pakao’ reality je serija koja prati osoblje spasilačke tvrtke Jamie Davis Heavy Rescue u nastojanjima da održe autocestu otvorenom između Hopea u...
  • Fashion Destination

    image
    Putovanje na određene destinacije uz dodatak mode danas je utrendu. Fashion Destinations će vas odvesti u najmodernije hotele i odmorišta na svijetu.
  • #chicenVF

    image
    Fashion, design, gastronomy and art de vivre... Lifestyle experts chat with Katherina Marx, an enthusiastic ambassador for French style.
  • Medicus

    image
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.