poster

Bundesliga Fodbold: Arminia Bielefeld-Greuther Fürth

Bundesliga

fudbal, sportski | Nemačka

Gde gledati
Emisija nije dostupna u zemlji

EPIZODA: 65

SINOPSIS

U njemačkom nogometu, Bundesliga je najviše nogometno klupsko natjecanje, odnosno takmičenje gdje učesnici putem međusobnih utakmica na kraju određuju državnog prvaka.

Fotografije

Bundesliga Fodbold: Arminia Bielefeld-Greuther FürthBundesliga Fodbold: Arminia Bielefeld-Greuther FürthBundesliga Fodbold: Arminia Bielefeld-Greuther FürthBundesliga Fodbold: Arminia Bielefeld-Greuther FürthBundesliga Fodbold: Arminia Bielefeld-Greuther FürthBundesliga Fodbold: Arminia Bielefeld-Greuther Fürth

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Serie A

    image
    Serija A (ital. Serie A TIM) najviša je profesionalna fudbalska liga u Italiji. Važi za jednu od najkvalitetnijih liga u svetu.
  • Friendly Matches Football

    image
    Prijateljske fudbalske utakmice se smatraju nenatjecateljskim i uglavnom se koriste za "zagrijavanje" igrača za novu sezonu/natjecateljsku utakmicu.
  • Ligue 1

    image
    Liga 1 najviši je rang takmičenja u francuskom fudbalu i jedna je od dve divizije koje čine LFP (Ligue de Football Professionnel) zajedno sa Ligom 2. Jedna je od...
  • Allsvenskan

    image
    Prva liga Švedske u fudbalu je najviše fudbalsko ligaško takmičenje u Švedskoj.
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.