poster

Stjuardesa

The Flight Attendant (2020)


Gde gledati
Emisija nije dostupna u zemlji

SEZONA: 1

EPIZODA: 4

SINOPSIS

Priča o tome kako ceo život može da se promeni preko noći. Stjuardesa Kasandra Bauden budi se u hotelskoj sobi u Bangkoku, mamurna od prethodne večeri, i pronalazi mrtvo telo pored sebe, ne znajući šta se desilo.
Mračna triler/komedija zasnovana na bestseleru Krisa Bodžalijana koji govori o tome kako ceo život može da se promeni preko noći. Stjuardesa Kasandra Bauden budi se u hotelskoj sobi u Bangkoku, mamurna od prethodne večeri, i pronalazi mrtvo telo pored sebe. Plašeći se da zove policiju, ona se ponaša kao da se ništa nije desilo i pridružuje se ostalim kolegama i pilotima koji putuju na aerodrom. Međutim, u Njujorku je dočekuju agenti FBI-ja i ispituju o njenom boravku u Bangkoku. Ne znajući šta se dogodilo te večeri, ona počinje da se pita da li je zapravo ona ubica.

Fotografije

StjuardesaStjuardesaStjuardesaStjuardesaStjuardesaStjuardesaStjuardesaStjuardesaStjuardesaStjuardesaStjuardesaStjuardesaStjuardesaStjuardesaStjuardesa

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Švindleri (2019)

    image
    Dobri došli u Palanku, jedno sasvim obično mesto u Kraljevini Jugoslaviji u kom se živi mirno i uglavnom lepo… Sve dok Državna klasna lutrija Kraljevine...
  • Harry Wild (2022)

    image
    A recently retired English professor discovers a real knack for investigation and cannot help but interfere with the cases assigned to her police detective son.
  • Toni, männlich, Hebamme (2019)

    image
    Unfortunately, Toni does not always have it easy as a male midwife.
  • Detektiv Conan (1996)

    image
    Priča prati sedamnaestogodišnjeg detektiva Shinichija koji je nehotice transformiran u dijete nakon što se otrovao.
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.