Priče iz močvare: Kraljevstvo vodenih putnika

Tales from the Wetland (2018)

dokumentarni | Tajland

SEZONA: 1

EPIZODA: 3 - Kingdom of Aquatic Travellers

SINOPSIS

Golema i slikovita slatkovodna močvara u središnjem Tajlandu, Beung Boraphet dom je raznolikog mnoštva spektakularnih vodenih putnika. Ovo vlažno područje je samostalan ekosustav koji prehranjuje velik niz akvatičnih životinja kao što su crni ibis, siva čaplja i mala bijela čaplja. Razotkrijte s nama tajnu svakog od ovih vodenih putnika i naučite kako to putuju i hrane se u ovome močvarnom području.

Fotografije

Priče iz močvarePriče iz močvarePriče iz močvarePriče iz močvarePriče iz močvarePriče iz močvarePriče iz močvarePriče iz močvarePriče iz močvarePriče iz močvarePriče iz močvarePriče iz močvarePriče iz močvarePriče iz močvare

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Evropa odozgo: Kompilacije (2020)

    image
    Spektakularno vazdušno putovanje Evropom prikazuje hrabre lovce na školjke, uzgajivače maslina, pastire i uzgajivače lala.
  • Planet prirodnih čuda - Život na rubu (2015)

    image
    Zemlja obiluje prelijepim prizorima i na svakom kontinentu postoje dojmljiva mjesta. No diljem svijeta ipak postoji skupina mjesta koja su u posve drugoj...
  • Całkiem niezła historia

    image
  • Mašine na vrhuncu moći (2014)

    image
    "Uspon mašina" koristi kompjutersku grafiku da rastavi neke od najekstremnijih mašina na svetu i razotkriva neverovatne inženjerske poduhvate koji čine njihovu srž.
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.