poster

Novi malci u divljini: Obojena vučica Lyca

New Kids in the Wild (2021)


Gde gledati
Televizija uživo Strimovanje
img
img
Ocena korisnika: 7/10

SEZONA: 1

EPIZODA: 1

SINOPSIS

Serija nas u pet nastavaka vodi na uzbudljivo putovanje kroz Južnu Ameriku, Indiju i Afriku. Svaki nastavak predstavlja jedno mladunče, njegov karakter i izazove s kojima se suočava odrastajući u divljini.
U brazilskom nacionalnom parku Serra da Capivara živi Chico, mladunac kapucina. Pratimo kako traži svoje mjesto u zajednici tih vrlo pametnih životinja. Ako želi opstati, mora naučiti kako razbijati indijske orahe oruđem iz kamenog doba, kao što su radili i naši preci prije mnogo milijuna godina.
U južnoafričkim nizinama upoznat ćemo Usanu, mladunče geparda, te njezinu braću i sestre. Pratit ćemo kako izrastaju u najbrže kopnene sisavce. Kad bude imala šest mjeseci, Usana će se suočiti s gladnim čagljevima i pokazati da se razvija u neustrašivu gepardicu, kakva je i njezina majka.
U središnjoj Namibiji pratimo Lycu, mladunče afričkoga divljeg psa, dok uči loviti na izoliranim planinskim visoravnima. Kad postane sve teže naći hranu, čopor će se okrenuti alfa-ženki Zeemi koja će ih odvesti na bogatija lovišta.
Na drugom kraju svijeta upoznat ćemo Ravija i Ninu, blizance lavorepog makakija. Uče se snalaziti u monsunskim šumama indijskoga gorja Zapadni Gati. Kad ponestane hrane u krošnjama, potražit će je na šumskom tlu, ali to je opasan svijet pun otrovnih grabežljivaca. Ravi mora naučiti prepoznati opasnost prije nego što bude kasno.
U nacionalnom parku Kruger u Južnoafričkoj Republici, mala lavica Chinga došla je na svijet u doba obilja. Ali majka je mora što prije naučiti vještinama opstanka u divljini jer čopor hijena prijeti cijeloj skupini lavova.
U središnjoj Namibiji, čopor afričkih divljih pasa luta divljinom. Zeema je donijela na svijet mladunce među kojima je i odvažna Lyca.
Čopor se stalno suočava s prijetnjama i teško dolazi do hrane. Lavovi će ih prisiliti da potraže drugi teritorij. Sreća će im se osmjehnuti kad Lyca ugleda močvarnu antilopu. Ostali će krenuti za njom i uloviti prvi plijen nakon nekoliko dana. Mladunci uživaju u prvom obroku koji su sami ulovili, a Lyca je korak bliže punopravnom članstvu u čoporu.

Fotografije

Novi malci u divljini: Obojena vučica LycaNovi malci u divljini: Obojena vučica LycaNovi malci u divljini: Obojena vučica LycaNovi malci u divljini: Obojena vučica Lyca

Recenzije


Nema recenzija
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.