SEZONA: 1

EPIZODA: 18

SINOPSIS

Osamnaesta epizoda: Dara i Seka sretnu Baju u kafani. Baja se, nakon novog ljubavnog razočaranja sa Đerom, napije.
Dara pokušava da ga uteši i kaže mu da još uvek ima nade za njega i njegov ljubavni život. Pijanog Baju, Dara i Seka dovode svojoj kući. Tu ih dočeka Darin i Sekin otac, Grča, koji tuguje zbog ljubavnog brodoloma sa Leposavom Karabiberović. Grča se razvedri kada smisli novu spletku. Javi se Žići kojem se predstavi kao producent rijaliti programa i ponudi mu učešće u tom programu i honorar od 10.000 evra.
Prema scenariju Gordana Mihića "Kamiondžije d.o.o." režirao je Filip Čolović, a glavne uloge u osamnaestoj epizodi igraju Nenad Jezdić, Tihomir Stanić, Paulina Manov, Branislav Zeremski, Jelena Stupljanin, Danina Jeftić, Jelica Sretenović, Vlasta Velisavljević i Jova Radovanović.

Fotografije

Kamiondžije d.o.oKamiondžije d.o.oKamiondžije d.o.oKamiondžije d.o.o

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Tri muškarca i tetka (2021)

    image
    Topla i duhovita priča kao i fantastična glumačka postava glavni su aduti nove domaće serije koja će startovati na Prvoj televiziji od 23. februara i prikazivati...
  • Bajilionari (2018)

    image
    Max Graham and his group of friends run a start-up out of his parent's garage.
  • Crna guja (1982)

    image
    On je egoista. On je sebičan. On je zao. On je sve ono čega bi se normalan čovek stideo. Od toga šta i kako jede i pije, preko onoga što izgovori i pomisli, do...
  • Do poslednjeg čoveka (2011)

    image
    Jedva preživljavajući u domaćinstvu punom žena, muževni patrijarh procenjuje koliko su daleko dogurale savremene žene i pita se šta će biti sa muškarcima.
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.