SINOPSIS

Novu, potpuno drugačiju, sezonu vaše omiljene zabavne emisije moći ćete da pratite na istom mestu, ali u novom terminu -sredom od 22h.
Razgovaraćemo sa najuticajnijim ličnostima iz sveta muzike, filma, sporta, politike... Otkrivaćemo njihove tajne, koliko su počeci bili teški, prisetićemo se i najznačajnijih trenutaka iz njihovog života, a muzički gosti će veče ulepšati svojim pesmama.
Nakon uspešne prve sezone, redakcija "Šok Toka" je spremna da se gledaocima oduži za njihovo poverenje i da im priušti pravu zabavu kod kuće. Voditeljka Ksenija Bujišić će ugostiti najveća imena medijske scene i sa njima gledaocima Prve pružiti prijatan, životni razgovor uz puno smeha, ali i suza, a ne sumnjamo da će gledaoci svojim poverenjem opravdati naš marljivi rad.

Fotografije

Šok tokŠok tokŠok tok

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • SzerencsePerc (2021)

    image
  • Ukratko SS

    image
    Jedna od naših najvećih glumica, Jelisaveta Seka Sablić, glavni je akter ove humorističe kratke forme na TV Pink. Opisujući dešavanja iz svakodnevnog života na...
  • Whatzuuuuup

    image
    Gradska dešavanja, koncerti, premijere, promocije. Novi filmovi, knjige, albumi i nova gotivna mesta i ljudi...
  • VIP room

    image
    Igrani program u kojem učestvuju četiri mlade glumice.
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.