poster

UEFA Bajnokok Ligája

UEFA Champions League


Gde gledati
Emisija nije dostupna u zemlji

EPIZODA: 92

SINOPSIS

Fudbalska liga šampiona — godišnje takmičenje fudbalskih klubova koje UEFA organizuje od 1992. Zamenilo je Kup evropskih šampiona, ili skraćeno Evropski kup, nastao 1955. godine, dodajući grupnu fazu takmičenju i omogućavajući više učesnika iz jedne zemlje. To je jedan od najprestižnijih turnira na svetu i najprestižnije klupsko takmičenje u evropskom fudbalu za najbolje fudbalske klubove Evrope. Finale 2013. bilo je najgledanije finale Lige šampiona ikada, a takođe i najgledaniji godišnji sportski događaj na svetu, koji je privukao 360 miliona televizijskih gledalaca.

Fotografije

UEFA Bajnokok LigájaUEFA Bajnokok LigájaUEFA Bajnokok LigájaUEFA Bajnokok Ligája

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Süper Lig

    image
    Süper Lig je turska profesionalna liga za nogometne klubove. To je najviši rang turskog nogometnog ligaškog sustava i vodi je Turski nogometni savez.
  • Premijer liga Bosne i Hercegovine

    image
    M:tel Premijer liga Bosne i Hercegovine prvi je stepen takmičenja i najjača fudbalska liga u Bosni i Hercegovini. Organizuje je Fudbalski savez Bosne i...
  • Liga budućih šampiona

    image
  • Nemzeti Bajnokság I

    image
    The Nemzeti Bajnokság, also known as NB I, is the top flight of Hungarian football league system.
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.