poster

Sedamdesete

The Seventies (2015)


Gde gledati
Emisija nije dostupna u zemlji

SEZONA: 1

EPIZODA: 1

SINOPSIS

U mnogo pogleda desetljeće 1970-ih bilo je jednako dramatično kao i 1960-e. Amerika je izgubila prvi rat, izdržala je dvije energetske krize, a predsjednik je dao ostavku nakon nečuvenog političkog skandala. Televizija se počela baviti nekadašnjim tabu-temama. Popularna glazba doživjela je multižanrovsku eksploziju, a zbila se i revolucija u pravilima seksualnog ponašanja i običajima. Serijska ubojstva i drugi nasilni zločini naciju su držali na iglama, a bombaški napadi, otmice i uzimanje talaca svijet su upoznali s modernim licem terorizma. Dokumentarna serija "Sedamdesete" bavi se pojedincima i događajima koji su oblikovali i utjecali na desetljeće koje je na Ameriku imalo jednako dubok učinak kao i ono koje mu je prethodilo.

Fotografije

SedamdeseteSedamdeseteSedamdeseteSedamdeseteSedamdeseteSedamdesete

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Borba bogova (2009)

    image
    U deset epizoda serije Borba bogova pripoveda se o mitu, ali i o mitskoj pozadini najvažnijih bogova stare Grčke i nordijskog sveta, o psihološkim, društvenim i...
  • Terra X (1982)

    image
    Terra X - Expedition into the unknown.
  • Istorija Niša

    image
  • Ku Klux Klan: An American Story (2020)

    image
    A look back at years of largely unpunished violence committed from 1865 to the present day by the Ku Klux Klan, the "oldest terrorist group in the United States".
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.