poster

Jedrima oko svijeta

Jedrima oko svijeta (1988)

dokumentarni | Hrvatska

Gde gledati
Televizija uživo Strimovanje
img
img

SEZONA: 1

EPIZODA: 32

SINOPSIS

32. Kroz Malajski tjesnac (Singapur; Malezija. Melaka, Langkawi; Tajland: Tarutao, Krabi, Phuket)
Raznovrsnom ponudom privlačan Singapore usputna je luka za opskrbu većine jedriličara na putu oko svijeta. 300 km sjevernije je povijesno važna luka Melaka. U plovidbi Malajskim tjesnacem stižemo do vjekovnog carstva malajskih gusara arhipelaga Lankawi i nekoliko milja dalje do tajlanskog arhipelaga Tarutao. Posjećujemo turistički grad Krabi i otok Phuket.
Autor teksta, snimatelj i redatelj: Mario Saletto

Producent: Jasna Ferluga

Fotografije

Jedrima oko svijetaJedrima oko svijetaJedrima oko svijetaJedrima oko svijeta

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Dubajski aerodrom (2013)

    image
    Serija "Dubajski aerodrom" ima dosad neviđen pristup na najprometnijem aerodromu za međunarodne putnike, sedištu "Emirejtsa", jedne od najvećih avio-kompanija na...
  • Fashion Destination

    image
    Putovanje na određene destinacije uz dodatak mode danas je utrendu. Fashion Destinations će vas odvesti u najmodernije hotele i odmorišta na svijetu.
  • Religijski program

    image
    Pratite zanimljivije sadržaje koji nastoje približiti vjerovanja, duhovnost i kulturu naroda, koji vijekovima žive na prostoru Balkana.
  • Show Me Where You Live (2017)

    image
    'Show Me Where You Live (Habiter Le Monde)' is a documentary series that aims to answer the following question: How can human beings claim ownership to a space so...
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.