poster

Večera za 5 na selu: kulinarski show

Večera za 5 na selu (2021)

kulinarski | Hrvatska

Ocena korisnika: 10/10

SEZONA: 3

EPIZODA: 19 - kulinarski show

SINOPSIS

Četvrti je dan 'Večere za 5 na selu' u Samoboru i okolici, a današnja domaćica bit će 22-godišnja Marija koja ne smatra da je u prednosti zbog svog zanimanja jer je konkurencija u ovom tjednu dosta žestoka. Već na prvoj ovotjednoj večeri Vanja je visoko postavila ljestvicu kad je osvojila 39 bodova, no desetke i devetke su se nastavile nizati i kod drugih kandidata. A danas će svoj status dobre kuharice morati opravdati mlada i uvijek nasmijana Marija Noršić, koja je po struci kuharica te je trenutno zaposlena u jednom restoranu kao majstor za grill.

Fotografije

Večera za 5 na seluVečera za 5 na selu

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Bliskoistočna gozba sa Shaneom Deliaom (2021)

    image
    Hosted by award winning chef, Shane Delia, A Middle East Feast will see Shane draw upon a multitude of cultural influences to recreate the food traditions of the...
  • Džejmi Oliver: Autom kroz Ameriku (2009)

    image
    Jamie zna da u Americi postoji bolja hrana od one o kojoj stalno slušamo. On kreće u potragu za takvim jelima kod kuhara "s ceste" i lokalnih restorana. Spremite...
  • Hal a tortán (2008)

    image
  • Kako pobijediti Bobbyja Flaya (2013)

    image
    Two contestants battle it out to face Bobby Flay. The victor faces Bobby Flay with their own signature dish. Who can beat the Flayster?
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.