poster

Punk

Punk (2019)

muzički | SAD

Gde gledati
Emisija nije dostupna u zemlji

SEZONA: 1

EPIZODA: 3

SINOPSIS

Dokumentarna serija „Punk“, čiji su izvršni producenti Iggy Pop i John Varvatos, namijenjena je obožavateljima, ali i svima drugima, ovog unikatnog razdoblja u povijesti glazbe. Uz brojne intervjue, izvrsne priče, ekskluzivan ulaz na scenu najvažnijih igrača tog razdoblja kao što su The Clash, Blondie i Iggy Pop, prikazat će se rijetke i do sada neviđene fotografije te video spotovi najvećih punk hitova. Od početaka i prvih fanzina pa do ekletičnih izvedbi, dokumentarni serijal „Punk“ slavi ovo prijelomno razdoblje u glazbi i po prvi puta otkriva kakav je utjecaj imala Amerika na ovaj svjetski popularan pokret.

Fotografije

PunkPunkPunkPunkPunkPunkPunk

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Svijet jazza (2017)

    image
    Emisija koja se tematski bavi jazz glazbom.
  • Dinastije (2018)

    image
    Uđite u svijet dinastijskih borbi za moć i obiteljskih izdaja, koji je dramatičniji nego u bilo kojem romanu. Serija snimana više od četiri godine na...
  • Island sa Aleksandrom Armstrongom (2021)

    image
    Alexander Armstrong, britanski glumac, komičar, voditelj i glazbenik, istražuje Island - zemlju ledenjaka i gejzira te ljeta u kojem sunce nikad ne zalazi....
  • Warship: Life at Sea (2018)

    image
    Revealing documentary series about the Royal Navy destroyer HMS Duncan, following life on board for her crew of two hundred and eighty.
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.