SEZONA: 1

EPIZODA: 32

SINOPSIS

Hulija je uznemirena nakon što se Tirso nije pojavio na sastanku noć pre. Kad ode da pita zašto, nerado joj odgovara i time stavlja njihovu nedavnu bliskost na kocku. Širom sela počinju da se šire glasine da je Marija lezbejka. Riberovi prijatelji su otvorili pandorinu kutiju. Elena sumnja da nešto nije u redu. U Africi, Karmen i porodica primaju uznemirujuće vesti: Agustinina smrt uzrokovana je pogrešnim doziranjem leka. Dok ostali pokušavaju da ostanu mirni, Karmen je spremna da učini sve što je potrebno kako bi pronašla krivca. Videvši koliko je izvan sebe nakon njihovog raskida, Ines pokušava ponovo da se poveže s Anhelom. Međutim, ponovno ujedinjenje s ljubavnikom biće teže nego što je mislila.

Fotografije

Dva životaDva životaDva životaDva životaDva životaDva životaDva životaDva životaDva životaDva životaDva životaDva životaDva životaDva životaDva života

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Ubiti Iv (2018)

    image
    Iv je dokona radnica bezbednosne službe, veoma britkog uma. Vilanel je elegantna i talentovana za ubijanje. Ove dve izuzetno inteligentne žene, podjednako...
  • 911 (2018)

    image
    Drama koja prati užurbane živote i karijere pripadnika hitnih službi, policajaca, vatrogasaca i hitne pomoći, ljudi koji rizikuju svoje živote kako bi spasli tuđe.
  • Detektiv Conan (1996)

    image
    Priča prati sedamnaestogodišnjeg detektiva Shinichija koji je nehotice transformiran u dijete nakon što se otrovao.
  • Misterija porodice Hanter (2017)

    image
    Kad g. i gđa Hanter nestanu, njihovo petoro usvojene dece moraju da reše misteriju dok se trude da situacija izgleda kao da je sve u redu.
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.