Ocena korisnika: 8.3/10
(4 glasova)

SEZONA: 1

EPIZODA: 89

SINOPSIS

Srećko želi preuzeti krivnju, ali Dada to odbija - ako on ide u zatvor, i ona će! Mirjana ispipava njihov odnos preko Violete i Dalibora, oni ih još dublje uvaljuju u problem.
Dada u ćeliji otkriva Srećkovu tetovažu - s Mirjaninim imenom. Srećko napokon priznaje Dadi da je Mirjana djelomičan razlog njegovog zaređenja. Mirjana za to vrijeme pronalazi dokaze u župnom uredu.
Jana i Ljubo se spremaju za diplomatski život u Briselu, iako Jana nije sigurna gdje je to.
Jure je ubijen u pojam sa svih strana, otkriva oglas za posao u Briselu, isti na koji se Ljubo prijavio te se odlučuje i sam prijaviti.
Pred općinom su neredi. Mještani se bune protiv Trkulje, a on im nudi 1000 eura ako mu pronađu žive miševe. Mještani prekidaju prosvjed i bacaju se na traženje miševa.
Nove epizode serije „Dar Mar“ gledajte prije emitiranja na televiziji na Novoj Plus.

Fotografije

Dar MarDar MarDar MarDar MarDar MarDar MarDar MarDar MarDar MarDar MarDar MarDar MarDar MarDar MarDar Mar

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Bruklin 9-9 (2013)

    image
    Jake Peralta (Andy Samberg) talentirani je detektiv, zbog čega se nikad nije morao ubijati od posla i slijepo se držati pravila. Budući da je uhitio više...
  • Hubert & Staller (2011)

    image
    A show about two police officers from Wolfsrathausen who sometimes work a bit differently.
  • Reiff für die Insel (2012)

    image
  • Vruć vetar (1980)

    image
    Glavni junak, Šurda, momak iz južnih krajeva Srbije, dolazi u Beograd ne samo idući trbuhom za kruhom već više tražeći vrstu posla koja bi mu najviše odgovarala....
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.